Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj!

 

Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj! continuă cu efectuarea dozei de rapel, în perioada 4-7 iunie 2021.

Timp de trei zile, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca cu vârsta de peste 16 ani, dar și cei din alte localități, precum și cetățenii străini, care s-au vaccinat cu prima doză a serului Pfizer-BioNTech, în perioada 14-17 mai, vor primi rapelul în cadrul centrului de vaccinare care va fi amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.

Sute de medici și asistenți din spitalele universitare clujene și studenți mediciniști își unesc forțele într-o acțiune de voluntariat plină de speranță și încrederea că împreună vom reuși să oprim pandemia.

În cadrul evenimentului, se va putea administra și prima doză de vaccin pentru persoanele începând cu vârsta de 12 ani. Pentru rapel, aceștia vor trebui să se adreseze altor centre de vaccinare.

Ce trebuie să știi?

 - Când?
De vineri, 4 iunie, ora 16:00, până luni, 7 iunie, ora 8:00

 - Unde?
Sala Polivalentă BT Arena (intrarea dinspre Aleea Stadionului)

 - Cu ce?
Ser Pfizer-BioNTech

 - Cum?
Doar cu cartea de identitate/pașaportul și acordul scris al părintelui/tutorelui (pentru minori)

Ce ai de făcut?

  • Vino în ziua în care ai fost programat la rapel, cu cartea de identitate/pașaportul și adeverința de vaccinare pe care ai primit-o la prima doză.
  • Accesul la vaccinare este gratuit, pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.
  • Pentru minori, sunt necesare prezența și acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.
  • Este recomandat ca, înainte să vă prezentați la centrul de vaccinare, să completați documentele necesare pentru a facilita procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Formularele vor fi disponibile și la centrul de vaccinare. Chestionarul de triaj poate fi descărcat de aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/ .

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate! Împreună pentru Cluj!

Organizator: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca

Parteneri: Instituția Prefectului – Județul Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj.