Culegeri de teste și manuale pentru pregătirea admiterii

Din Librăria "Victor Papilian" a Universității de Medicină și Farmacie puteți achiziționa culegerile de teste 2023 pentru admitere la facultate.

Teste de biologie pentru admitere la facultate

Biologie Vegetală. Teste  pentru admiterea la Facultatea de Farmacie

Chimie Anorganică. Teste pentru admiterea la Facultatea de Farmacie

Chimie Organică. Teste  pentru admiterea la Facultatile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie

Dintr-o eroare tehnică, s-a modificat numerotarea de pe coloana a 3-a pentru răspunsurile corecte ale capitolelor IV - V a cărții Teste de biologie pentru admitere la facultate, ediția 2023. Ataşăm numerotarea corectă.

Pentru admiterea la programele de studiu MEDICINĂ și MEDICINĂ DENTARĂ vei avea nevoie de culegerile de teste de Biologie și Chimie Organică.

Pentru admiterea la programul de studiu FARMACIE vei avea nevoie de culegerile de teste de Biologie vegetală sau Chimie Organică sau Chimie anorganică (la alegere).

Pentru admiterea la programele de studiu ASISTENŢĂ MEDICALĂ, BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE MEDICALĂ, RADIOLOGIE ȘI IMAGISTICĂ MEDICALĂ, TEHNICĂ DENTARĂ, NUTRIŢIE SI DIETETICĂ vei avea nevoie de culegerea de teste de Biologie.

 

 Prețuri de vânzare (inclusiv TVA):

Chimie anorganică              43 lei/buc.

Chimie organică                  61 lei/buc. 

Biologie vegetală                 21 lei/buc.    

Biologie                                74 lei/buc. 

la care se adaugă taxele de livrare pentru expedierile în țară.                                                                                                      


De asemenea se comercializează Manualul “BARRON’S – ANATOMIE ȘI FIZIOLOGIE UMANĂ pentru admitere la facultățile de medicină”, avându-i ca și autori pe Barbara Krumhardt și I. Edward Alcamo, apărut la University Press, ediția 2022.


Preţul de vânzare (inclusiv TVA): 175 lei / exemplar, la care se adaugă taxele de livrare pentru expedierile în țară.

 


Pregătirea pentru examenul de rezidențiat

Universitatea de Medicină și Farmacie" Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca vine în sprijinul absolvenților Facultăților de Medicină prin publicarea cărții ʺCulegere de teste pentru pregătirea pentru examenul de rezidențiat – domeniul Medicinăʺ. Această publicație conține numeroase teste grilă a căror rezolvare facilitează pregătirea pentru examenul de rezidențiat, domeniul Medicină, și care urmăresc tematica și bibliografia concursului de intrare în rezidențiat publicată de Ministerul Sănătății: Feather A, Randall D, Waterhouse M: Kumar și Clark Medicină Clinică. Azamfirei L, Buzoianu AD, Gheonea DI – coordonatorii ediției în limba română, Ed. 10, Ed. Hipocrate, București 2021; Lawrence PF: Chirurgie generală și specialități chirurgicale. Crețu O, Jinga V, Scripcariu V – coordonatorii ediției în limba română, Ed. 6, Ed. Hipocrate, București 2021; Ganti L, Lebowitz D, Rosario J, Vera A: Sinopsis de medicină. Mărginean CO, Poiană C - coordonatorii ediției în limba română, Ed. 5, Ed. Hipocrate, București 2021.

Cartea se comercializează începând din data de 11 aug. 2022 prin intermediul Librăriei "Victor Papilian" din cadrul Universității de Medicină și Farmacie" Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

 

Preţul de vânzare (inclusiv TVA): 99 lei / exemplar, la care se adaugă taxele de livrare pentru expedierile în țară.

 

Cum puteți achiziționa aceste publicații?

  1. De la Librăria ”Victor Papilian” din cadrul universității noastre, str. Emil Isac nr. 13, Cluj-Napoca.

Pentru Informații suplimentare și stocul disponibil ne puteți contacta la numărul de telefon 0374834926.

  1. Magazinul online: https://libraria.umfcluj.ro 

 

                                                                                                    

Accesat de 301055 de ori