Tuesday, 10 July 2018 09:35

Admitere - Români de pretutindeni 2018

În cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca se derulează admitere pentru românii de pretutindeni în vederea școlarizării acestora în învăţământul superior de stat din România, pe locuri de studii fără plata taxelor de școlarizare, dar cu bursă, respectiv, fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă la studii universitare de licență și studii universitare de doctorat, pentru anul universitar 2018-2019.

Pentru mai multe informații accesați acest link.

 

Contestații

Procesul verbal poate fi consultat la acest link. Erata la procesul verbal de contestații poate fi consultată la acest link.

În urma echivalării calificativelor cu nota în sistemul de la 1 la 20, punctajul final al candidatului Meermeier Daniel-Victor (Germania) este 21,4.

 

 Facultatea de Medicină:

 Dintr-o eroare tehnică s-au produs erori în afișarea rezultatelor candidaților respinși la Facultatea de Medicină. Ne cerem scuze pentru incoveniență.

Facultatea de Medicină Dentară - Rezultatele concursului de admitere pentru românii de pretutindeni la programul de studii Medicină Dentară

Facultatea de Farmacie - Rezultatele concursului de admitere pentru românii de pretutindeni din Republica Moldova pentru programul de studii Nutriție și Dietetică

 

Read 25344 times