Diculescu Doru

Didactic: membru în consiliul departamentului M09 "Mama și copilul", cursuri obstetrică și ginecologie studenți anul VI Medicină, AML și moașe, implicare în cursuri opționale, în cercul științific studențesc, program de consultații cu studenții anului VI Medicină, îndrumare lucrări de licență studențești, participare la elaborare de materiale didactice, cursuri postuniversitare de monitorizare electronică a ritmului cardiac fetal.
Științific: doctor în medicină, elaborare lucrări științifice, participare și comunicări la manifestări științifice, elaborare monografie și capitole în monografii.
Medical: medic primar obstetrică-ginecologie, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ginecologice, monitorizarea ecografică a sarcinii și tratamentul patologiei sarcinii, asistență la naștere, coordonare săli de operație. Activitatea medicală reprezintă suportul activitătți didactic educaționale și științifice. Dețin atestate de studii complementare în ecografie obstetricală și ginecologică, chirurgie laparoscopică, colposcopie și în curs de obținere pentru histeroscopie.

Informations supplémentaires

  • Grad didactic: Conferenţiar
  • Telefon: 0264596893
  • Adresă email:
Lu 14069 fois