Uifălean Alina

Licențiat în Farmacie promotia 2011. Din anul 2013 până în prezent este Asistent universitar în cadrul disciplinei Analiza Medicamentului. In anul 2013 a obtinut titlul de master în domeniul Analiza Medicamentului, iar din anul 2016 obtine certificatul de farmacist specialist în specialitatea Laborator Farmaceutic. In septembrie 2016 obține titlul de doctor în domeniul Farmacie cu teza “Studii la nivel celular și metabolic pe linii celulare din cancer de sân după expunere la izoflavone”
Experiența didactică: Lucrări practice de Metodologia Cercetării Știintifice, Medicamente Biologice și Analiza Medicamentului cu studenții Facultății de Farmacie.
Direcții de cercetare: evaluarea calității și stabilității formelor farmaceutice prin metode separative de analiza, în special GC-MS și LC/MS aplicate în metabolomică. Investigarea mecanismului de acțiune al xenobioticelor asupra metabolismului celular, identificarea și reconstructia căilor de semnalizare utilizând tehnologii specifice de metabolomică.

Informații

  • Grad didactic: Asistent
  • Telefon: 0364886437
  • Adresă email:
Accesat de 5034 de ori