Miercuri, 13 Iulie 2022 08:58

Cursuri intensive de limba germană

Dragi studenți,

Așa cum știți, universitatea noastră face parte din consorțiul de universități europene NEUROTECH-EU.

Am plăcerea să vă informez că printre activitățile derulate spre beneficiul dvs. se numără cursurile intensive de limba germană, pentru toate nivelurile, pe care unul dintre parteneri, Universitatea Bonn, le organizează în perioada 8-29 septembrie.

Universitatea Bonn oferă, de asemenea, celor interesați, burse de participare, în valoare de maximum 1300 EURO, destinați acoperirii costurilor de călătorie și subzistență.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită dosarul de aplicație d-nei Uta Brus, la adresa , până la data de 31 iulie. Dosarul trebuie să conțină un CV, situația școlară, o copie după pașaport (pagina cu date personale) și, în cazul în care nu sunteți începător, un certificat de limba germană care vă plasează la un anumit nivel de cunoaștere (dacă aveți un astfel de certificat).

Vă încurajez, mai ales pe aceia care au în vedere o mobilitate în Germania, dau nu numai, să vă depuneți dosarul de aplicație. În cazul în care vă depuneți candidatura și sunteți acceptat/acceptată, vă rog să comunicați acest aspect secretarei dvs de an.

Vă mulțumesc și succes!

Prof. dr. Șoimița Mihaela Suciu
DECAN

 

Accesat de 1160 de ori

Selecție - anunțuri