Diaconu Brândușa Lavinia

Activitatea didactică: Ca asistent universitar îndrum studenţii facultăţii de Medicină Generală la stagiile de Medicină Internă-Gastroenterologie (atât la secţia de limba română cât şi la cea de limba englezǎ) şi studenţii de la Facultatea AML. De asemenea ţin cursuri pentru studenţii celor douǎ facultǎţi. Din 2005 pânǎ în prezent am condus 7 lucrǎri de licenţǎ, dintre care trei la studenţii seriei de limba englezǎ. Pe parcursul perioadei de varǎ am îndrumat activitatea practicǎ a unor studenţi strǎini cu bursǎ Erasmus. De asemenea am fost colaborator la cursurile postdoctorale "Urgenţe în gastroenterologie".
Activitatea clinicǎ: Imi desfǎşor activitatea clinicǎ pe secţia Gastroenterologie IV a IRGH "O.Fodor" şi fac gǎrzi în clinicǎ şi de endoscopie digestivǎ în cadrul aceleiaşi instituţii. Am competenţǎ în Endoscopia Digestivǎ şi Ultrasonografia abdominalǎ.
Activitatea de cercetare: Pe parcursul activitǎţii mele am participat la trei granturi de cercetare, dar şi la desfǎşurarea altor studii. Domeniile mele de interes sunt pancreatologia şi bolile inflamatorii intestinale.

Informații

  • Grad didactic: Asistent
Accesat de 4491 de ori