Imprimă această pagină

Hasmasanu Monica Gabriela

  Activitatea didactică: a început-o în cadrul disciplinei de Neonatologie 2008, ca asistent universitar, titlu obţinut prin concurs. A efectuat stagiile practice cu serii de studenți de la medicină generală și asistenți medicali licențiați. Implicare în elaborarea de materiale didactice. Este îndrumător pentru realizarea lucrărilor de licență, a participat activ la activitatea cercului ştiinţific studentesc, stimulând participarea studenţilor în activitatea de cercetare.

  Activitatea de cercetare: prin participarea unor granturi interne, internaționale și studii de cercetarea. Elaborarea și publicarea unor lucrări științifice în reviste cotate BDI și ISI precum și prezentarea acestor rezultate în cadrul manifestărilor naționale, unele fiind premiate.

  Activitatea medicală ca medic primar neonatolog, axată pe îngrijirea nou-născutului în terapia intensivă neonatală. A participat la cursuri de specializare profesională cu axare în special pe elementele de terapie intensivă neonatală şi patologia cardiacă neonatală.


  Informații

  • Grad didactic: Asistent
  • Adresă email:
  Accesat de 8151 de ori