Kacsó Gabriel

Sunt medic primar cu dublă specialitate, Radioterapie, respectiv Oncologie Medicală, în cadrul Institutului Oncologic "Ion Chiricuta" Cluj (IOC), doctor in Medicina din 2005.
Din 1994 sunt cadru didactic al UMF Cluj, actual conferențiar universitar. Activitatea didactică include stagii și cursuri pentru studenții români, englezi și francezi, respectiv postuniversitare. Coordonez Cercul Științific Studențesc de Oncologie. Am îndrumat 12 lucrări de licență și 33 de lucrări științifice prezentate la congrese naționale și internaționale, 6 fiind premiate.
Conduc Comisia multidisciplinară Uro-oncologică a IOC. Am implementat și dezvoltat în România radioterapia conformațională și brahiterapia în cancerul de prostată.
Sunt autor/coordonator la 2 cărți de specialitate, coautor la alte 3, coordonator/colaborator la 10 cursuri postuniversitare, autor/coautor a peste 50 de articole medicale publicate în reviste peer-review, 20 ISI iar 10 în alte BDI. Sunt organizator/invitat ca lector sau/și moderator la 6-8 conferințe medicale naționale/an , respectiv 2-3 internaționale/an.
Partener în 7 granturi naționale câștigate prin competiție.

Informații

  • Grad didactic: Conferenţiar
  • Telefon: 0264598361/ Int 138
  • Adresă email:
Accesat de 9110 de ori