Nagy Viorica Magdalena

Activitate didactică: Cadru didactic al UMF „Iuliu Hațieganu" din 1990, profesor de oncologie-radioterapie din 2004. Susținerea de cursuri de oncologie pentru studenți, îndrumare lucrări de licență. Coordonarea pregătirii în rezidențiat specialitatea radioterapie, cursuri pentru rezidenți de radioterapie și oncologie medicală. Elaborarea curriculei naționale de pregătire în rezidențiat specialitatea radioterapie. Conducere de doctorat din 2009. Organizarea de cursuri postuniversitare EMC.
Activitatea profesională: medic primar de oncologie-radioterapie și oncologie medicală în cadrul Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuță". Doctor în Medicină din 1997. Domeniu de interes: radio și chimioterapia tumorilor ginecologice. Conducerea Comisiei de tumori ginecologice al IOCN, elaborarea de protocoale naționale de tumori ginecologice. Secretar general al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală.
Activitatea științifică: director în 2 granturi, responsabil/partener în 6 proiecte. Investigator principal în trialuri clinice de faza II și III. 2 monografii ca unic/prim autor, 9 cărți/cursuri cu destinație universitară, 5 cărți publicate în colaborare. 71 articole publicate în țară,10 în străinătate. Membru în colectivul editorial Journal of Radiotherapy &Medical Oncology, Reports of Practical Oncology and Radiotehrapy.

Informații

  • Grad didactic: Profesor
  • Telefon: 0264598361/ Interior 295
  • Fax: 0264595669
Accesat de 5811 de ori