Dronca Eleonora

Dr. Dronca Eleonora este absoventă a UMF Iuliu-Hațieganu, Cluj-Napoca (2002) și rezident/medic specialist de Genetică Medicală.
Ca o continuare a activității de cercetare din cadrul a două proiecte CEEX: "Markeri endofenotipici și genetici în schizofrenie: analiza polimorfismului genelor MTHFR și PON1; relația genotip–fenotip" și "Caracterizarea biochimică și genetică a metabolismului homocisteinei și a statusului redox în autism: analiza polimorfismului genelor MTHFR și PON1; relația genotip–fenotip", in anul 2004 Dr. Dronca a început pregătirea doctorală în domeniul Medicină, finalizată cu lucrarea „Polimorfismul PON1 și MTHFR în autism și schizofrenie" sub îndumarea Prof. Univ. Dr. Ioan Victor Pop.
Activitatea de cercetare continuă în prezent în cadrul grantului „Diagnosticul citogenetic și molecular în autism", acordat de UMF Cluj în anul 2011.
Din anul 2011, Dr. Eleonora Dronca este deasemenea asistent universitar la Disciplina Genetică medicală, având activitate de predare la secțiile română, engleză și franceză.

Informații

  • Grad didactic: Șef lucrări
  • Adresă email:
Accesat de 5405 de ori