UMF
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 11:02

Zilele Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”

Stimaţi colegi, în vederea organizării Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu”, care în acest an se vor desfăşura în săptămâna 21-25 noiembrie, vă rugăm să ne trimiteţi următoarele informaţii necesare pentru alcătuirea programului manifestărilor ştiinţifice:


a) Titlul simpozionului ştiinţific, workshop-ului sau mesei rotunde pe care intenţionaţi să le organizaţi, precizându-se următoarele date:
- organizator (organizatori)
- locul, data, ora desfăşurării


MODEL  
Data  ................., Ora .........
Simpozion ştiinţific/Workshop/Masă rotundă (selectaţi denumirea potrivită)
Titlul .......
Organizatori:    Disciplina....departamentul....., cadrul didactic care organizează.......
Locul desfăşurării:.....


Simpozioanele ştiinţifice, mesele rotunde sau workshop-urile vor fi organizate între 21-25 noiembrie 2016, fără întreruperea activităţii cu studenţii, strict în afara programului de învăţământ. Va rugam să ţineţi cont, în planificarea manifestărilor, de faptul că în acest an Mesajul Rectorului este programat pentru miercuri, 23 noiembrie, ora 18.
Aceste date vor fi trimise la adresele de e-mail ale decanatelor facultăţilor, până în data de 7 noiembrie 2016, ora 20.


b) Informaţii referitoare la Sesiunile de Comunicări poster
Sesiunile de comunicări poster din cadrul Zilelor UMF „Iuliu Haţieganu” vor fi organizate de către fiecare facultate şi se vor desfăşura vineri, 25 noiembrie 2016. Detaliile organizatorice vă vor fi comunicate de către decanatele facultăţilor, respectiv vor fi specificate în Invitaţia program şi pe pagina de web a universităţii.
Rezumatele în limba engleză ale comunicărilor poster vor fi publicate şi în acest an într-un supliment al revistei Clujul Medical.

Pentru a asigura publicarea în timp util a suplimentului şi a Invitaţiei program, vă rugăm să încărcaţi pe platforma dedicată rezumatele şi informaţiile suplimentare solicitate până în data de 7 noiembrie 2016, ora 24,00, moment după care platforma nu va mai fi accesibilă. Respectarea exactă a condiţiilor de redactare şi bifarea câmpurilor obligatorii sunt esenţiale pentru încărcarea în baza de date a informaţiilor şi includerea în Invitaţia program.

Vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră esenţială la reuşita acestei sărbători a universităţii noastre.

Cu deosebită consideraţie,
Prof. dr. Felicia Loghin
Prorector științific

Accesat de 4469 de ori

Selecție - anunțuri