UMF
Miercuri, 14 Decembrie 2016 09:03

Competiţie Fundaţia Orange

Stimate cadre didactice,
 Stimaţi cercetători,

Fundaţia Orange a lansat o nouă ediţie a concursului de proiecte „Lumea prin culoare şi sunet".

Fondul de finanţare susţine iniţiative propuse de organizaţii nonprofit care doresc să implementeze proiecte, în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere, de auz sau alte deficienţe asociate.

În 2017, valoarea totală a fondului de finanţare este de 250.000 de euro, iar sprijinul financiar acordat de Fundaţia Orange unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro.

Fundaţia Orange invită instituţiile publice sau organizaţiile nonprofit (asociaţii, fundaţii sau federaţii, instituţii educaţionale, instituţii medicale, instituţii culturale) să propună proiecte pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro până la 23 ianuarie 2017. Proiectele câştigătoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundaţiei Orange.

Mai multe detalii privind criteriile de participare sunt disponibile în Regulamentul concursului, atât pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro, cât şi pe websiteul Fundaţiei Orange la adresa: www.fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

Cu deosebită consideraţie,
Echipa DepCDI

Accesat de 2007 de ori

Selecție - anunțuri