UMF
Luni, 13 Martie 2017 14:26

Apel AUF în atenţia cadrelor didactice francofone

Biroul pentru Europa Centrală şi Orientală al Agenţiei universitare a Francofoniei a deschis un apel la candidaturi pentru proiecte care vizează susținerea, consolidarea  și dezvoltarea  programelor educaționale francofone din regiune. Pot fi depuse proiecte care să vizeze filierele cu predare în limba franceză sau proiecte care să vizeze predarea limbii franceze în universitățile membre.
Proiectele depuse trebuie să facă dovada existenței unei co-finanțări de 15%  și să indice contribuția financiară a coordonatorului și  a celorlalți parteneri.
Candidaturile se depun electronic până la data de 8 mai 2017, ora 17 ( http://formulaires.auf.org), iar implementarea se va face începând cu 1 septembrie 2017, pe o perioadă de  doi ani universitari, repartizată în două faze de câte 10 luni.
 Activitățile eligibile sunt: misiunile de predare și sprijin pedagogic; misiunile de perfecționare cu caracter academic sau profesionalizant pentru cadre didactice și studenți; stagii profesionale; misiunile de expertiză/ evaluare a respectivului program de formare; acțiunile de consolidare și perfecționare a competențelor lingvistice. 
Documentul de prezentare a  apelului este disponibil în fișierul atașat, precum şi la adresa
https://www.auf.org/appels-offre/formations-francophones-appel-projets-2017/

Departamentul  Relaţii Internaţionale (persoană de contact : Adriana Roşu, ) și BECO-AUF () vă stau la dispoziție pentru consiliere.

Accesat de 570 de ori

Selecție - anunțuri