UMF
Joi, 16 Martie 2017 11:53

Workshop „10 Ani de Somnologie Clujeană – Trecut, Prezent și Viitor”

Stimați colegi, în numele Comitetului de Organizare, am deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Workshop-ul „10 Ani de Somnologie Clujeană – Trecut, Prezent și Viitor”, care se va desfășura la Cluj-Napoca, între 23 și 25 martie 2017, la Hotel Belvedere.
Scopul acestei manifestări este de a aduce împreună, cu această ocazie, cei mai buni specialiști din acest domeniu, dornici să ne împărtășească cunoștințele, ideile și realizările științifice din ariile profesiei noastre.
Prin programul științific al manifestării ne dorim să actualizăm comunitatea medicală cu informații de ultimă oră din domeniul somnologiei și să creăm un mediu favorabil dezvoltării interacțiunilor interdisciplinare. Împreună, vă invit să dezbatem și să căutăm soluții în fața acestor provocări cotidiene.
Programul științific al manifestării cuprinde comunicări, demonstrații practice și cazuri clinice legate de posibilitățile diagnostice și terapeutice în tulburările respiratorii din timpul somnului.
Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă și utilă pentru practica dumneavoastră.
La eveniment sunt invitați să participe medici din următoarele specialități: medicină de familie, pneumologie, cardiologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, medicină internă, ORL, neurologie,  chirurgie toracică, terapie intensivă, studenți.
Pentru mai multe detalii legate de manifestare și de programul științific vă rugăm să consultați site-ul http://eventsdesign.ro/somnologie/
Vă asigurăm că prezența dumneavoastră la acest eveniment va fi încununată de satisfacţii profesionale, respect și prietenie.
Vă aşteptăm cu drag, în Centrul Universitar Cluj-Napoca!
 
Coordonator Workshop
Prof. Dr. Doina Todea
Disciplina Pneumologie

Accesat de 274 de ori

Selecție - anunțuri