UMF
Miercuri, 12 Aprilie 2017 11:13

Premiile ”Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie“

Stimate cadre didactice,

Stimaţi tineri cercetători,
 
Avem plăcerea de a vă informa că anul acesta va avea loc a treia ediție a concursului anual pentru cei mai buni cercetători români în știință și inginerie, organizat de Prof. Rada Mihalcea și Primăria municipiului Cluj-Napoca.
Premiile oferă recunoaște tinerilor cercetători din domeniul știintei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelența și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.
 
Câstigătorii concursului, care se desfăşoară în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2017, vor primi premii în bani (locul I 1500$, locul II 1000$, locul III 500$) şi diplome de merit. Acestea vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca.
 
Condiții de participare:
Se califică pentru candidatură la acest premiu toți cei care lucrează în cercetare întru-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară.
Candidații trebuie să nu depășească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2017 (inclusiv).
 
Aplicație:
Se solicită nominalizări și autonominalizări care să conțină următoarele documente:
- Scrisoare de nominalizare care să sublinieze meritele candidatului și să demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul "Tineri Cercetători în Știință și Inginerie";
- Curriculum Vitae al candidatului;
- Trei scrisori de recomandare;
- O copie dupa cartea de identitate a candidatului.
La solicitarea comisiei de acordare a Premiului se pot solicita și materiale adiționale.
 
Calendarul desfășurării concursului pentru anul 2017:
Dosarul de aplicaţie va fi trimis în format electronic la adresa de e-mail până la data de 15 mai 2017. Scrisorile de recomandare trebuie trimise direct de către referenți la aceeași adresă de e-mail, tot până la data de 15 mai 2017.
Aplicațiile primite după această dată nu vor fi luate în considerare.
Perioada de evaluare va avea loc în intervalul 15 mai – 15 iunie 2017.
Nominalizările vor fi evaluate de către o comisie format din cercetători din domeniul științei și ingineriei, prezidată de Prof. Rada Mihalcea (University of Michigan).
Rezultatele evaluării şi implicit lista câştigătorilor concursului vor fi publicate în data de 16 iunie 2017 pe website-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.
 
Pentru orice întrebări referitoare la acest concurs, puteți scrie la adresa .

Accesat de 1827 de ori

Selecție - anunțuri