UMF
Vineri, 28 Aprilie 2017 15:07

Laboratorul de Științe Bayer – Recrutare VOLUNTARI

Stimați studenți,
 
În perioada 15 – 19 mai 2017, Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca găzduiește a IV-a ediție a Laboratorului de Științe Bayer.
 
În cadrul evenimentului, elevi cu vârste între 6 si 12 ani sunt familliarizati cu știința, într-un format neconvențional și distractiv, prin intermediul unor sesiuni de experimente științifice amuzante și instructive. Astfel, elevii au ocazia să descopere lucruri interesante despre sănătate și agricultură.
 
Laboratorul de Științe se va desfășura pe parcursul a 5 zile, la Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată MEDFUTURE de pe str.Pasteur, nr.4-6, în intervalul orar 9:00 - 17:00. Pentru ca activitățile să se poată desfășura în cel mai bun mod contăm pe ajutorul studenților voluntari din cadrul UMF, care să supravegheze buna desfăşurare a experimentelor.
 
Dacă doriți să participați la un proces educațional care promovează știința și încurajează interesul pentru inovație, vă rugăm să contactați departamentul nostru sau președinții Organizaților Studențești.

Cu respect,
Echipa DepCDI

Departamentul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare
Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu"
400349 Cluj-Napoca , Str. Louis Pasteur, nr. 4, et.III
E-mail:

Accesat de 1894 de ori

Selecție - anunțuri