UMF
Joi, 04 Mai 2017 10:33

Conferința Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie, 1 – 3 iunie 2017

Dragi colegi și prieteni,

 S-au împlinit, în decembrie 2016, 20 de ani de la înființarea Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie. Anul acesta, Clujul are onoarea de a găzdui ediția jubiliară, a XX-a, a manifestarii anuale a Societății nostre. Avem prilejul de a privi în urmă, cu mândrie, la tot ceea ce a realizat și a însemnat Societatea noastră în acești ani, la toate progresele ultrasonografiei, trăite de noi în direct, în același timp cu – și, uneori, chiar înaintea – altor colective din Europa, la structurarea unui grup închegat de profesioniști care a asigurat interdisciplinaritatea și coerența practicii metodei și a garantat statusul profesional al practicianului de ecografie.
Vă invităm cu drag în orașul de sub Feleac, la o manifestare care dorește să ofere teme de interes pentru toți practicanții metodei și, în egală măsură, să atragă noi colegi spre practicarea ei.
Cele două zile care preced conferința oferă cursuri internaționale de larg interes, susținute de colective de speakeri prestigioși. La rândul lor, cele două zile ale conferinței oferă o tematică variată și sunt onorate de prezența unor personalități de marcă ale ultrasonografiei mondiale. Sperăm ca programul științific și social propus să răspundă exigențelor Dumneavoastră și să fie un bun motiv pentru a ne reîntâlni.
Vă invităm cu drag în Cluj-Napoca pentru a retrăi și continua experiența unei Conferințe, sperăm noi, memorabile, cea din anul 2012, și pentru a ne bucura, împreună, nu numai de ultrasonografie dar și de frumusețea Ardealului în prag de vară.

Președintele Conferinţei
Prof. dr. Sorin Dudea

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați link-ul: http://medevents.ro/srumb2017/
Accesat de 1545 de ori

Selecție - anunțuri