UMF
Joi, 04 Mai 2017 10:36

Congres Interdisciplinar de Medicină de Urgență, 22 - 24 iunie 2017, Cluj-Napoca

Stimați invitați,

Sub imperiul tradiției interdisciplinare a medicinei clujene, vă invităm să participați la “Congresul Interdisciplinar de Medicina de Urgență”, care se va desfășura în vechea citadelă transilvăneană de educație, Cluj-Napoca.
Organizat sub semnul colaborării interinstituționale, în contextul cultural al “Castrum Clus”, congresul își propune să împletească diversitatea informațiilor medicale bazate pe dovezi. Ne dorim să dezvoltăm algoritmi de practică integrată pentru asistarea situațiilor de urgență, cu implicarea personalului medical, paramedical, de aviație și din Departamentul pentru Situații de Urgență.
Congresul se va derula pe parcursul a două zile și jumătate şi vă oferă sesiuni științifice interdisciplinare de înaltă ținută, mese rotunde, workshopuri interactive, prezentări de cazuri clinice, simpozioane și sesiuni demonstrative cu caracter practic, specifice asistenței medicale de urgență.

Se vor organiza sesiuni educative pentru voluntari, studenți, paramedici pompieri, tineri doctori, speranța și viitorul sistemului integrat de asistență medicală de urgență.
Cele mai bune lucrări științifice, postere, prezentări de caz vor fi premiate. Progresul tehnic și informatic  în domeniu va fi prezentat de către colaboratorii de la firmele de aparatură medicală și IT.
Împletirea științei în deplină armonie cu plăcutul activităților sociale vă va oferi oportunitatea vizitării obiectivelor turistice din “Castrum Clus – orașul comoară medieval”. De asemenea, vă aşteptăm să ne însoțiți în serile de taină, ce vor îmbina armonios moștenirea seculară cu agitația contemporană.


Vă așteptăm cu drag,
Șef Lucr. Dr. Adela Golea
Președintele Congresului

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați link-ul: www.cimu.ro
Accesat de 1443 de ori

Selecție - anunțuri