UMF
Joi, 04 Mai 2017 10:48

Cursul Internaţional de Laparoscopie Urologică, 28-31 mai 2017

Stimați colegi,

 În acest an vom organiza cursul de laparoscopie urologică cu dorința de a vă ajuta ca echipă operatorie sa faceți primii pași sau sa va perfecționați tehnica alături de noi, intr-un mediu prietenos în care puteți progresa fără presiunea începutului curbei de învățare la subiecți umani.
Chirurgia laparoscopică este prin excelență o muncă de echipa, lucru care ne-a determinat să adaptăm cursul la formarea echipelor, nu a chirurgilor singuratici. Cursul este precedat în acest an de un masterclass de chirurgie minim invazivă pentru medicii rezidenți iar în timpul cursului în continuarea tradiției va fi organizată o sesiune separată cu acces gratuit pentru asistentele instrumentare. In acest fel încercam să oferim întregii Dvs echipe șansa să se perfecționeze la pentru a face față situațiilor pe care orice debut le presupune.
După terminarea cursului și a sejurului la Cluj, va încurajam să ne solicitați chiar in cadrul serviciului Dvs de a vă asista la primele operații, asigurându-va astfel un debut cu cât mai puțin risc și cheltuiala emoțională.
Va invităm, în prag de vară, să va bucurați de atmosfera minunată a Clujului universitar.
Alăturându-va clubului nostru de chirurgi laparoscopiști aveți ocazia să descoperiți și niște prieteni care pot fi neprețuiți în acest început de drum.


Vă aşteptăm cu drag,
Dr. Bogdan Petruţ

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați site-ul: http://medevents.ro/cleru/
Accesat de 1565 de ori

Selecție - anunțuri