UMF
Joi, 04 Mai 2017 12:28

Laboratorul de Științe Bayer – BayLab: ȘTIINȚA E SUPER!

Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, în colaborare cu BDR Associates, va fi gazda celei de-a IV-a ediții a Laboratorului de Științe Bayer.
 
Proiectul educațional are ca scop familiarizarea publicului larg cu domeniul științific și încurajează interesul pentru inovație. Astfel, prin intermediul activităților desfășurate în cadrul Laboratorului de Științe, Bayer își propune să prezinte știința sub o altă formă, neconvenționlă și distractivă.
 
Demarat de Bayer în 2014, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, Laboratorul de Științe a evoluat de la an la an și se bucură de aprecierea părinților și profesorilor datorită formatului, experimentelor atractive, resurselor digitale utilizate și a componentelor surpriză. Prezența a peste 5.000 de copii în 2016 la activitățile Laboratorului confirmă implicarea și entuziasmul echipei Bayer, care demonstrează la fiecare ediție că știința face parte din viața de zi cu zi și poate fi scoasă din laboratoarele convenționale.
 
În 2017, Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca se alătură proiectului Bayer, găzduind  în perioada 15 - 19 mai Laboratorul de Științe Bayer – ediția 2017. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată MEDFUTURE de pe str.Pasteur nr.4-6.
 
Pe parcursul a 5 zile, micii oameni de știință vor fi implicați în cele mai amuzante și instructive sesiuni de experimente științifice, având ocazia să descopere lucruri interesante despre sănătate și agricultură.
 
Evenimentul se adresează elevilor cu vârste între 6 și 12 ani.
 
Pentru mai multe detalii și înscrieri vă rugăm să accesați:
https://www.bayer.ro/ro/implicare-i-sustenabilitate/proiectele-noastre/laboratorul-de-tiine-bayer-romania/ediia-2017/
http://www.baylab.bayer.ro/
 
Cu respect,
Echipa DepCDI
Accesat de 1575 de ori

Selecție - anunțuri