UMF
Luni, 08 Mai 2017 13:39

Depunerea on-line a cererilor de cazare în căminele universității pentru anul universitar 2017-2018

Stimaţi studenţi,

 Precazarea on-line, pentru cazarea în căminele UMF, în anul universitar 2017–2018, se va face până la data de 9 iunie 2017, ora 14:00, accesând aplicația aflată la adresa: http://cazari.umfcluj.ro/

Vă aducem la cunoştinţă o serie de observații pe care trebuie să le aveți în vedere în momentul completării formularului de precazare:
- aplicația poate fi accesată DOAR de pe dispozitive cu sistem de operare Windows. Nu poate fi accesată de pe dispozitive mobile.
- alegeți opțiunile de cazare în concordanță cu media dumneavoastră (repartiția pe cămine se face conform principiului „media bate opțiunea”). Odată încheiată perioada de precazare nu se mai poate reveni asupra opțiunilor selectate.
- completaţi corect adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a primi e-mailul de confirmare a precazării.
- păstraţi e-mailul de confirmare primit automat în momentul înregistrării, altfel orice aspect negativ (contestații) sesizat CPSS-ului nu va fi luat în considerare.
- e-mailul de confirmare va fi atașat dosarului medical/social depus în vederea cazării, ceea ce face obligatorie completarea formularului de precazare anterior depunerii dosarului.
- perioada de depunere a dosarelor de cazare pe criterii medicale şi sociale (venit, orfan de ambii părinţi, provenit din Casa de copii sau Centru de plasament, căsătoriţi) este 1 mai – 9 iunie 2017: studenţii care sunt cazaţi actualmente în cămine vor depune dosarele la administraţia căminelor/studenţii care nu sunt cazaţi în cămine vor depune dosarele la administrația căminului Hașdeu IX, de luni până vineri între orele 08:00-14:00.
- veniturile de referinţă luate în calcul la cazarea pe criterii sociale sunt pentru lunile martie, aprilie și mai 2017.
- alegerea aceleiași opțiuni de trei ori (trei opțiuni identice în formular) va duce la anularea formularului de cazare.
- în perioada în care site-ul de precazări este activ, opțiunile pot fi modificate.


Căminul H7 se va închide pentru renovare din toamna anului 2017.

Cazare în cămine:

O1, H9: cămine de fete.
H10, B11, B13, O6: mixt.

Dacă întâmpinați probleme cu logarea la aplicația de depunere a cererii de precazare contactați organizațiile studențești, la una dintre următoarele adrese de e-mail:

Facultatea de Medicină - OSM - 
Facultatea de Medicină Dentară - OSS –
Facultatea de Farmacie - OSF –

Actele necesare întocmirii dosarului medical/social sunt cele specificate în Regulamentul de cazare şi funcţionare a căminelor UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca (anexa 2, respectiv anexa 3). Dosarele trebuie să includă, după caz, unul dintre formularele mai sus menţionate.
Accesat de 9450 de ori

Selecție - anunțuri