UMF
Vineri, 08 Septembrie 2017 15:31

Rezultate provizorii - Cazări 2017

Listele provizorii cu studenţii admişi sau integralişti după sesiunile vară şi restanţe 1 și 2, care beneficiază de cazare în căminele universității, le puteți consulta în documentele atașate.

Dosarele medicale și sociale sunt în curs de evaluare de către comisiile de specialitate, rezultatele urmând a fi comunicate ulterior.

Solicitările studenţilor care nu au efectuat precazare online sau nu sunt intregraliști vor fi analizate, în limita locurilor rămase disponibile.

Contestaţiile pot fi trimise până în data de 10 septembrie 2017, ora 23:59, la următoarele adrese de e-mail:

- Facultatea de Medicină -

- Facultatea de Medicină Dentară -

- Facultatea de Farmacie –

 

Cazările vor avea loc în perioada 27 septembrie 2017 – 1 octombrie 2017, zilnic între orele 08:00-16:00.

 

Acte necesare cazării:

  1. Copia cărții de indentitate.
  2. Copia carnetului de student; studenții din anul 1 vor aduce copia după eliberarea carnetului de către secretariatele decanatelor.
  3. Avizul epidemiologic.
  4. Adeverință de la locul de muncă al părintelui (în cazul studenților care sunt copii ai cadrelor didactice).
  5. Studenții bursieri ai statului român se vor prezenta la cazare cu o adeverință eliberată de către decanatul facultății la care studiază, din care să reiasă că sunt bursieri ai statului român.

Studenții care nu necesită loc în cămin, dar au efectuat precazarea (inclusiv anul I), au obligația să renunțe la solicitare printr-un e-mail la adresele menționate, până la data de 10 septembrie 2017, ora 23:59. Astfel , oferiți șansa colegilor de a beneficia de locul rămas vacant.

 

Studenţii care beneficiază de loc în cămin şi nu se prezintă la cazare vor pierde dreptul de a mai solicita cazare în căminele UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca pe toată perioada studiilor.

 

*Această listă este provizorie și poate suferi modificări.

 

 

Accesat de 24212 de ori

Selecție - anunțuri