UMF
Miercuri, 13 Septembrie 2017 11:19

Rezultate după contestații - Cazări 2017

Listele după contestații cu studenţii care beneficiază de cazare în căminele universității, le puteți consulta în documentele atașate. Regulamentul privind procedura de cazare se regăsește în Carta Universității, TITLUL XI.

Dosarele medicale sunt în curs de evaluare de către comisiile de specialitate, rezultatele urmând a fi comunicate ulterior.

Menționăm că s-a acordat prioritate cazării studenților care au efectuat precazarea, respectiv au optat pentru cazare la înscriere.

Pentru clarificări, vă rugăm să consultați Carta Universității, TITLUL XI, Art. 11 (1).

Contestaţiile pot fi trimise până în data de 14 septembrie 2017, ora 23:59, la următoarele adrese de e-mail:

- Facultatea de Medicină -

- Facultatea de Medicină Dentară –

- Facultatea de Farmacie –

Deschidem oficial perioada de transferuri și o menținem deschisă până în data de 14 septembrie 2017, ora 23:59. Pentru a solicita transfer vă rugăm să completați următorul formular:

Formular pentru transfer – cazări 2017-2018 - https://goo.gl/forms/sFs8Daoh5sN2HXFp1

Transferurile se vor realiza conform procedurii de transfer atașată.

Cazările vor avea loc în perioada 27 septembrie 2017 – 1 octombrie 2017.

 

Acte necesare cazării:

  1. Copia cărții de indentitate.
  2. Copia carnetului de student; studenții din anul 1 vor aduce copia după eliberarea carnetului de către secretariatele decanatelor.
  3. Avizul epidemiologic.
  4. Adeverință de la locul de muncă al părintelui (în cazul studenților care sunt copii ai cadrelor didactice).
  5. Studenții bursieri ai statului român se vor prezenta la cazare cu o adeverință eliberată de către decanatul facultății la care studiază, din care să reiasă că sunt bursieri ai statului român.

Studenții care nu necesită loc în cămin, dar au efectuat precazarea (inclusiv anul I), au obligația să renunțe la solicitare printr-un e-mail la adresele menționate, până la data de 14 septembrie 2017, ora 23:59. Astfel , oferiți șansa colegilor de a beneficia de locul rămas vacant.

Studenţii care beneficiază de loc în cămin şi nu se prezintă la cazare vor pierde dreptul de a mai solicita cazare în căminele UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca pe toată perioada studiilor.

*Această listă este provizorie și poate suferi modificări.

Accesat de 20593 de ori

Selecție - anunțuri