UMF
Luni, 18 Septembrie 2017 11:50

Rezultate finale - Cazări 2017

Listele FINALE cu studenţii care beneficiază de cazare în căminele universității, le puteți consulta în documentele atașate. Regulamentul privind procedura de cazare se regăsește în Carta Universității, TITLUL XI.

 

Lista finală cu repartizarea studenților care au depus dosar medical urmează a fi postată în decursul acestei săptămâni. Comisia de cazare își cere scuze pentru confuzia creată prin postarea unei liste provizorii. Cu acest prilej informăm că toate solicitările de acest fel vor beneficia de loc în căminele universității.

 

Cazările vor avea loc în perioada 27 septembrie 2017 – 1 octombrie 2017, orele 8:00-16:00.

 

Acte necesare cazării:

  1. Copia cărții de indentitate.
  2. Copia carnetului de student; studenții din anul 1 vor aduce copia după eliberarea carnetului de către secretariatele decanatelor.
  3. Avizul epidemiologic.
  4. Adeverință de la locul de muncă al părintelui (în cazul studenților care sunt copii ai cadrelor didactice).
  5. Studenții bursieri ai statului român se vor prezenta la cazare cu o adeverință eliberată de către decanatul facultății la care studiază, din care să reiasă că sunt bursieri ai statului român.

Studenţii care beneficiază de loc în cămin şi nu se prezintă la cazare vor pierde dreptul de a mai solicita cazare în căminele UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca pe toată perioada studiilor.

 

O zi frumoasă,

Comisia de cazare 2017.

 

 

Accesat de 24903 de ori

Selecție - anunțuri