UMF
Miercuri, 04 Octombrie 2017 09:24

Apel deschis - Proiecte de mobilitate pentru tineri cercetători din diaspora

Stimați tineri cercetători,
 
Vă informăm că aveți posibilitatea de a aplica  în cadrul competiției  PNCDI III, Subprogramul 1.1 – Resurse Umane, Proiecte de mobilitate pentru tineri cercetători din diaspora
Apelul este lansat cu scopul de a crea un mediu propice schimburilor de experienţă şi expertiză ce au la bază transferul de aptitudini, competenţe dobândite de tinerii cercetători români aflaţi în diaspora şi cei din ţară, în vederea consolidării cooperării între aceştia.

Condiții de acordare:
- Finanţarea se asigură pentru un tânăr cercetător din diaspora, cu vizibilitate şi recunoaştere internaţională, pentru a desfăşura un stagiu de cercetare împreună cu un grup performant dintr-o instituţie de cercetare din România (instituţia gazdă).
- Cercetătorul trebuie să aibă o experienţă în activitatea de CDI cuprinsă între 2-9 ani de la obţinerea titlului de doctor în ştiinţe, în instituţii prestigioase din străinătate. Cercetatorul din diaspora este angajat, în prezent într-o instituție din străinătate.
- Cererea de finanţare este depusă de către un responsabil, angajat în cadrul instituţiei gazdă din România, instituţie cu care cercetătorul nu a avut o relaţie contractuală în ultimii 5 ani.

Bugetul alocat acestui subprogram pentru anul 2017 este de  maximum 303700  lei.

Durata unui stagiu este de maxim 30 zile, dar nu mai puţin de 15 zile.

Cererile de finanțare se completează, se semnează, se scanează în format pdf și se încarcă în secțiunea dedicată din platforma de depunere on-line.

Cererile de finanțare se depun în regim continuu, pâna la data de  20.11.2017.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați:
https://uefiscdi.ro/proiecte-de-mobilitate-pentru-tineri-cercetatori-din-diaspora
 


Departamentul de Cercetare, Dezvoltare si Inovare
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu"
Cluj Napoca, 400349, str. L.Pasteur nr. 4, etaj III
E-mail:

Accesat de 2246 de ori

Selecție - anunțuri