UMF
Joi, 15 Martie 2018 12:57

EIT Cross-KIC Business Idea Competition 2018

Stimate cadre didactice și cercetători,
 stimați doctoranzi și studenți,

Vă prezentăm o oportunitate oferită de către EIT Health, EIT Raw Materials și EIT Food, ajunsă la cea de-a doua ediție: Cross-KIC Business Idea Competition 2018.
Competiția este deschisă pentru oricine deține o idee de business sau a implementat-o recent într-un Start-Up, în domeniile specifice celor trei instituții partenere: sănătate, alimentație sau materii prime.  
Cei selectați vor participa la un Business Planning Bootcamp de 2 zile în care vor fi instruiți privind primele etape ale întemeierii unei afaceri: cum se întocmește un plan de afaceri, cum se formează o echipă, design organizațional, etc. Finaliștii acestei etape își vor prezenta ideile în luna noiembrie în fața unui juriu de specialitate și vor putea câștiga până la 10000 euro pentru finanțare.
Deadline-ul competiției este 31 martie 2018, iar pentru mai multe detalii vă invităm să accesați linkul următor sau documentele atașate.

https://www.lyyti.fi/p/EITBIC2018_0505/en/eit_cross-kic_business_idea_competition_2018

De asemenea, vă invităm la o sesiune de informare privind această oportunitate și ce anume presupune antreprenoriatul biomedical în data de 16 martie 2018, ora 14.00 în sala de conferințe a Centrului de Cercetări pentru Medicină Avansată - MedFUTURE, strada Pasteur 4-6 / Marinescu 23, etajul I.

Cu deosebită consideraţie,
Echipa DepCDI
 
Departamentul de Cercetare, Dezvoltare si Inovare
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu"
Cluj-Napoca, 400349, str. L.Pasteur nr. 4, etaj III
E-mail:

Accesat de 994 de ori

Selecție - anunțuri