UMF
Joi, 15 Martie 2018 13:02

StarShip - Health Innovation Fellowship Program

Stimați doctoranzi, stimate cadre didactice, stimați cercetători,
 
Vă aducem la cunoștință o oportunitate de dezvoltare profesională oferită de către EIT Health: StarShip. Aceasta reprezintă un program de training unic, centrat pe crearea de  soluții inovative pentru provocările industriei actuale, verificarea necesităților grupurilor țintă și identificarea de necesități nerezolvate în context medical, desfășurat pe parcursul unui an în 4 module desfășurate la instituțiile partenere EIT Health din Europa (aprilie 2018 – Lodz, Polonia; mai 2018 – Barcelona, Spania; septembrie 2018 – Coimbra, Portugalia; noiembrie 2018 – Budapesta, Ungaria). Echipele multidisciplinare formate vor dezvolta soluții pentru problemele identificate, pe care le vor valida în context medical, ajutați fiind de mentorii StarShip.
Programul este adresat tuturor persoanelor interesate de sectorul medical și ale celor conexe acestuia, dar cu expertiză relevantă pentru aceasta: ingineri, oameni de business, economiști, designeri, etc., fluente în utilizarea limbii engleze. Studiile de masterat sau doctorat reprezintă un avantaj.
Pentru acest program sunt asigurate atât cazarea cât și transportul către locurile de desfășurare ale modulelor.
Deadline-ul competiției este 16 martie 2018, cei interesați putând aplica prin trimiterea CV-ului și a scrisorii de intenție la adresa: .
Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați pagina oficială a programului: www.starship.eithealth.eu.
 
Cu deosebită consideraţie,
Echipa DepCDI
 
Departamentul de Cercetare, Dezvoltare si Inovare
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu"
Cluj Napoca, 400349, str. L.Pasteur nr. 4, etaj III
E-mail:

Accesat de 1119 de ori

Selecție - anunțuri