UMF
Vineri, 13 Aprilie 2018 15:37

Competiţia pentru Cecuri de Inovare

Stimate cadre didactice, / Stimaţi cercetători,

Vă informăm că aveți posibilitatea de a aplica  în cadrul​ Competiţiei pentru Cecuri de Inovare din cadrul Programului 2, "Creșterea Competitivității economiei românești prin cercetare, dezvoltare și inovare", Subprogramul 2.1 "Competitivitate prin cercetare, dezvoltare și inovare" a Planului Național de Cercetare - Dezvoltare și Inovare pentru perioada 2015-2020.

Valoarea maximă a unui cec de inovare este de 50.000 lei, din care maxim 90% din valoarea totală (45.000 lei) se asigură de la bugetul de stat.

Serviciile de cercetare oferite în cadrul cererii de finanţare sunt prezentate (se regăsesc) în platforma www.erris.gov.ro

Bugetul total al Competiţiei pentru anul 2018 este de 5.000.000 lei.

Cecurile de inovare se decontează pe o perioadă de maxim 6 luni de la data la care au fost eliberate. După o perioadă de 12 luni de la finalizarea proiectului va fi prezentat un raport de impact ce urmăreşte valorificarea rezultatelor proiectului la beneficiar. 
 
Menționăm faptul ca pentru orice depunere de proiect din partea universității aveți nevoie de acordul prealabil al Consiliului de Administratie.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați:
 
Cu respect,
Echipa DepCDI
Accesat de 1483 de ori

Selecție - anunțuri