UMF
Joi, 10 Mai 2018 14:30

Workshop de Endoscopie bronșică

Dragi colegi, în numele Comitetului de Organizare, avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Workshopul de Endoscopie bronșică cu tema „Incursiuni în Bronhologie” care va avea loc în centrul universitar Cluj-Napoca, perioada 11-12 mai 2018.

 Prin obiectivele propuse și programul știintific al manifestării ne dorim să continuăm periplul în tainele bronhologiei, să descoperim noutătile legate de rolul și importanța acestor investigații în diagnosticul și tratamentul patologiei bronhopulmonare, împreună cu personalități de marcă în domeniul bronhologiei, care ne vor împărtăși din experiența lor profesională. Propunerea din acest an este atractivă atât prin modul de organizare al sesiunilor cât și prin oferta tematică care deschide o fereastră pentru discuții și interactivitate.

In prima zi va fi organizat un workshop pentru inițiere în bronhoscopia flexibilă „Introducere in fibrobronhoscopie” prezentări orale și hand-on, care are ca obiective recunoașterea anatomiei căilor aeriene, intubația, efectuarea unei bronhoscopii „step by step” și cunoșterea tehnicilor endoscopice.

A doua zi va fi organizat un workshop pentru avansați, pentru medici care au experiență în fibroscopie cu titlul Workshop de Bronhoscopie Intervențională „Stadializarea mediastinului prin EBUS” prezentări orale și hand-on care are ca obiective cunoașterea anatomiei mediastinale și corelații EBUS/CT, cunoașterea procesorului EBUS și EBUS-TBNA step by step.

La sfârșitul acestei manifestări, sperăm încununată cu succes, fiecare să dobândească noi cunoștințe. Ne dorim ca această întâlnire în domeniul bronhologiei să fie benefică pentru medici și pacienți deopotrivă.

Vă așteptăm cu drag, în centrul universitar Cluj–Napoca!

Program workshop:

http://eventsdesign.ro/bronhologie/wp-content/uploads/2018/05/Program_Workshop_de_Endoscopie_Bron%C8%99ic%C4%83.pdf

Prof. Dr. Doina Todea

Organizator Workshop

Dr. Mărioara Șimon

Organizator Workshop

WABIP Master Instructor in Bronhologie

Accesat de 1077 de ori

Selecție - anunțuri