UMF
Miercuri, 16 Mai 2018 13:20

Simpozionul Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2018 ”Medicina dentară - de la cercetare la practică”

Avem deosebita plăcere de a va anunţa desfășurarea celei de a 8-a ediţii a Simpozionului Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2018 ”Medicina dentară - de la cercetare la practică” (Dentistry-from research to practice), în perioada 25-26 mai 2018, la Cluj-Napoca.
Simpozionul organizat de Facultatea de Medicină Dentară a UMF “Iuliu Hațieganu” a devenit un eveniment științific de tradiție. Evenimentul are ca scop reunirea experienţei ştiinţifice a cercetătorilor din domenii variate, orientate spre studiul proprietăților, metodelor de investigație și indicațiilor biomaterialelor în medicina dentară.
Manifestarea promovează educaţia în medicina dentară, cercetarea fundamentală și clinică, precum și aplicațiile clinice în domeniul practicii stomatologice, a celor mai noi materiale şi tehnologii.
Programul, susținut de invitați din țară și strănătate, de cercetători și clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, va include conferinţe, comunicări orale, prezentări poster şi simpozioane de firmă.

Va fi o onoare să vă avem ca oaspeţi în aceste zile de sărbătoare ale medicinii dentare clujene, având convingerea că prin participarea dumneavoastră, veţi aduce o contribuţie importantă reuşitei ştiinţifice a manifestării noastre.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi: Biodent – Congres Napoca 2018.

Vă aşteptăm cu drag!

Accesat de 1354 de ori

Selecție - anunțuri