UMF
Miercuri, 20 Iunie 2018 11:45

Apel deschis - Competiție H2020: Marie Skłodowska-Curie Actions Individual Fellowships (IF)

Stimați cercetători,
 
Vă informăm că s-a deschis un apel pentru burse de cercetare individuale, in cadrul programului Marie Skłodowska-Curie Actions Individual Fellowships (IF).
 
Scopul  bursei individuale este de a spori potențialul creativ și inovator al cercetătorilor experimentați, care doresc să-și diversifice competențele individuale în ceea ce privește achiziția de competențe prin formare avansată, mobilitate internațională și intersectorială.
Sprijinul este prevăzut pentru bursele individuale, transnaționale, acordate celor mai buni sau mai promițători cercetători de orice naționalitate, pentru ocuparea forței de muncă în statele membre ale UE sau în țările asociate Orizont 2020. Se bazează pe o cerere făcută în comun de către cercetător și beneficiar în sectoarele academice sau non-academice.
Bursele individuale oferă oportunități cercetătorilor de orice naționalitate să dobândească și să transfere noi cunoștințe și să lucreze la cercetare și inovare în Europa (statele membre ale UE și țările asociate Orizont 2020) și dincolo de acestea. Schema sprijină în mod special întoarcerea și (re) integrarea cercetătorilor europeni din afara Europei și a celor care au lucrat anterior aici, precum și a cercetătorilor strămutate în afara UE și a țărilor asociate Orizont 2020. De asemenea, promovează repornirea carierei cercetătorilor individuali care prezintă un mare potențial.
 
Bugetul alocat este de 45.000.000Euro.
 
Termenul limită  este 12 septembrie 2018, ora 17:00 (Brussels Time)
 
Mentionam faptul ca pentru orice depunere de proiect din partea universitatii aveti nevoie de acordul prealabil al Consiliului de Administratie.
 
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați:  
https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/msca-if-2018.html
 
 
Cu respect,
Echipa DepCDI
 
Departamentul de Cercetare, Dezvoltare si Inovare
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu"
400349 Cluj-Napoca , Str. Louis Pasteur, nr. 4, et.III
E-mail:

Accesat de 1118 de ori

Selecție - anunțuri