UMF
Joi, 04 Octombrie 2018 15:26

Adresă Zilele UMF 2018

Stimaţi colegi,

Anul acesta când sărbătorim un centenar de spirit și suflet românesc, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” acordă o semnificație aparte Zilelor Universității, deoarece acestea sunt marcate de două evenimente cruciale, pe de o parte sunt organizate în luna înfăptuirii Marii Uniri, iar pe de altă parte, preced anul în care Universitatea noastră celebrează 100 de ani de învățământ medical românesc.

Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, se vor desfăşura în săptămâna 3-7 decembrie 2018.

Simpozioanele ştiinţifice, mesele rotunde sau workshop-urile vor fi organizate în perioada 3-7 decembrie 2018, fără întreruperea activităţii cu studenţii, strict în afara programului de învăţământ. Va rugăm să ţineţi cont în planificarea manifestărilor de faptul că în acest an Mesajul Rectorului este programat pentru joi 6 decembrie, ora 18.

Sesiunile de comunicări poster din cadrul Zilelor UMF „Iuliu Haţieganu” vor fi organizate de fiecare facultate şi se vor desfăşura în ziua de vineri 7 decembrie 2018. Detaliile organizatorice vă vor fi comunicate de către Decanatele facultăţilor, respectiv vor fi specificate în Invitaţia Program şi pe pagina de web a universităţii.

Pentru publicarea Invitaţiei program şi a volumului de rezumate din revista Clujul Medical vă rugăm să ne trimiteţi următoarele informaţii:

a) Pentru simpozion/workshop/masă rotundă:

Data .................

Ora .........

Denumirea: .......... (Simpozion ştiinţific/Workshop/Masă rotundă - selectaţi denumirea potrivită)

Titlul .......

Organizatori: Disciplina....departamentul....., cadrul didactic care organizează.......

Locul desfăşurării (amfiteatru / sală de lucrări practice şi adresa):

Pentru a evita pierderea informaţiilor, începând cu acest an aceste date vor fi trimise Decanatelor facultăţilor pe următoarele adrese de e-mail dedicate evenimentului:

pentru Facultatea de Medicină

pentru Facultatea de Medicină Dentară

pentru Facultatea de Farmacie

până în data de 31 octombrie 2018, ora 16, includerea în Invitația Program fiind condiționată de respectarea acestui termen.

 

b) Informaţii referitoare la Sesiunile de Comunicări poster

Rezumatele în limba engleză ale comunicărilor poster şi informaţiile suplimentare solicitate pentru realizarea Invitaţiei program vor fi încărcate pe platforma accesibilă la  această adresă   până în data de 31 octombrie 2018, ora 24,00, moment după care platforma nu va mai fi accesibilă.

Respectarea exactă a condiţiilor de redactare şi bifarea câmpurilor obligatorii sunt esenţiale pentru includerea propunerilor dumneavoastră în Invitaţia Program şi în volumul de rezumate.

Pentru a asigura uniformitatea şi corectitudinea datelor referitoare la afilierea autorilor, vă rugăm să includeţi numele corect al disciplinei şi al departamentului, în limba engleză şi română, prin copiere din tabelele ataşate, sau disponibile la linkurile din formular.

Vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră esenţială la reuşita acestei sărbători a Universităţii noastre.

Cu aleasă consideraţie,

Prof. Dr. Felicia Loghin

Prorector, Prorectoratul Ştiinţific

 

 

 

Accesat de 7274 de ori

Selecție - anunțuri