UMF
Marți, 18 Decembrie 2018 09:41

Cea de-a treia ediție a concursului pentru doctoranzi "Teza mea în 180 de secunde"

Stimați doctoranzi,
 
Institutul Francez din România și Agenția Universitară a Francofoniei organizează cea de-a treia ediție a concursului "Teza mea în 180 de secunde", ce se va derula în 2019, în întreaga țară.
Acest concurs permite doctoranzilor să își prezinte subiectul cercetării lor în franceză, folosind termeni simpli, în fața unui auditoriu profan și variat.
Fiecare student/studentă trebuie să realizeze în 3 minute o prezentare clară, concisă și convingătoare a proiectului său de cercetare, totul cu ajutorul unui singur slide.
 
Unul din criteriile de admitere este de a fi înscris sau de a fi fost înscris într-un program de doctorat în anul universitar în curs (2018-2019) sau de a fi susținut teza de doctorat în cursul anului universitar 2017-2018.
Doctoranzii care efectuează teza lor în română, engleză, germană etc. sunt bineveniți să participe la concurs. Trebuie doar să se exprime, timp de 3 minute, în franceză pentru a expune teza lor.
Calendarul competiției este următorul :
-          Înscriere 15 decembrie 2018 – 15 februarie 2019  - AICI: https://bit.ly/2BhWnhJ ;
-          Organizarea a 4 finale regionale la București, Cluj, Iași și Timișoara în perioada aprilie - mai 2019 ;
-          Organizarea finalei naționale la București (în iunie 2019) ;
-          Finala internațională la Dakar, în Senegal, 26 septembrie 2018 (laureatul finalei naționale va participa pentru a reprezenta România).
 
Vă invităm să găsiți în acest sens atașat :
-          Afișul concursului ;
-          Regulamentul detaliat în caietul candidatului ;
 
Mai multe informații se găsesc atât pe site-ul Institutului Francez din Cluj-Napoca, precum și pe pagina de Facebook a Institutului.

Accesat de 1737 de ori

Selecție - anunțuri