UMF
Joi, 31 Ianuarie 2019 11:11

Apel AUF - Mobilități de stagiu profesional 2019

Stimaţi masteranzi, rezidenți, studenți francofoni,
 
Vă facem cunoscut Apelul la candidaturi al Direcției pentru Europa Centrală şi Orientală al Agenţiei universitare a Francofoniei pentru Mobilități de stagiu profesional 2019.
În ceea ce priveste domeniul sănătate, apelul este deschis masteranzilor, rezidenților francofoni şi studenţilor anilor IV, V, VI,  din toate universităţile membre AUF care pot efectua stagii practice cu o durată de 1-3 luni (stagii de vară sau alte tipuri de stagii care să fie recunoscute în parcursul academic al candidatului).
Întreg dosarul de candidatură se întocmeşte în limba franceză, potrivit Regulamentului din fișierul atașat. Informații detaliate pot fi obținute la adresa: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-a-candidatures-mobilites-de-stage-professionnel/
Apelul este deschis în perioada  28 ianuarie-10 martie 2019, ora 24.
Dosarele de candidatură se depun electronic, pe platforma https://formulaires.auf.org.
Etapa interviu va avea loc în perioada 11-15 martie 2019.
Mobilitățile selecționate de AUF spre finanțare se vor efectua în perioada aprilie 2019- decembrie 2019. Alocațiile de mobilitate acoperă transportul, o indemnizație lunară și asigurarea potrivit criteriilor AUF (asigurare de sănătate, bagaje, responsabilitate civilă pe durata stagiului în străinătate și repatriere).

Departamentul  Relaţii Internaţionale (persoană de contact: Adriana Roşu, ; tel. 0374834197) vă stă la dispoziție pentru consiliere cu privire la întocmirea candidaturilor.

Accesat de 692 de ori

Selecție - anunțuri