UMF
Miercuri, 13 Februarie 2019 09:15

Congresul Asociației Balcanice de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică (BAPRAS) – ediția a XI-a

Organizarea Congresului „Asociației Balcanice de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică (BAPRAS)” o dată la 2 ani a devenit deja tradiție. Înființată în anul 1998 la Salonic, BAPRAS a traversat un proces continuu și amplu de maturizare și dezvoltare, ajungând azi la un număr remarcabil de societăți membre care au ales să își armonizeze activitățile sub un statut comun, cu scopul de a reprezenta și integra mai bine interesele acestei specialități la nivelul chirurgiei plastice europene.
 
Continuând tradiția organizării congreselor la cel mai înalt nivel, ne face o deosebită plăcere și onoare să invităm toți chirurgii de chirurgie plastică din țară, din zona balcanică precum și din întreaga lume, la ediția din acest an a congresului care are loc, în perioada 9-11 mai 2019, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca.
 
Programul ştiințific constituit sub tema centrală „Depășirea frontierelor în chirurgia plastică” pune accentul pe realizările înregistrate în ultima perioadă în domeniul chirurgiei plastice și al specialităților înrudite, în contexul evoluției continue din domeniul farmaceutic și al aparaturii medicale.
 
Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la Cluj-Napoca, pentru a vă împărtăși acest minunat eveniment științific și social!
 
Cu aleasă considerație,
Președinte Congres
Prof. Dr. Alexandru Georgescu
 
Pentru mai multe detalii și înregistrare la congres vă rugăm să accesați site-ul http://bapras2019.medevents.ro/

Accesat de 693 de ori

Selecție - anunțuri