UMF
Vineri, 15 Februarie 2019 11:15

Congresul Interdisciplinar de Medicină de Urgență – ediția a VI-a

Stimați colegi,

Avem plăcerea, în Anul Centenar al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, de a vă anunța organizarea ediției a VI-a a Congresului Interdisciplinar de Medicină de Urgență, care va avea loc la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, în perioada 3 – 5 iulie 2019.

Aportul învățămintelor academice de tip medical, al cercetării și pregătirii postuniversitare alături de schimbul de informații între experții din România și cei din străinătate vor forma temelia dezvoltării și perfecționării practicii medicale într-un domeniu interdisciplinar, mult încercat de-a lungul timpului, al medicinei de urgență. Principalul obiectiv al congresului este creșterea siguranței și calității actului medical prin învățarea bazată pe dovezi practice, experiență și cercetare științifică. Continuarea tradiției în colaborare cu Societatea Europeană de Medicină de Urgență prin organizarea de sesiuni cu experții EuSEM oferă participanților conectarea la cele mai noi concepte de practică în medicina de urgență.

Evenimentul reunește sesiuni științifice interdisciplinare, mese rotunde, workshop-uri interactive, prezentări de cazuri, simpozioane și sesiuni demonstrative, toate adresate personalului din domeniul asistenței de urgență, al managementului de caz complex, leadershipului, de la nivelul de student, paramedic, medic rezident până la specialiști din domeniul de urgență,  medici și asistenți medicali, organizatori ai sistemului de sănătate și ai situațiilor de urgență la nivel de management organizațional local, regional și național.

Vă așteptăm cu drag,

Președinte Congres
Conf. Dr. Adela Golea

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http://cimu.ro

Accesat de 620 de ori

Selecție - anunțuri