UMF
Joi, 21 Februarie 2019 11:27

În atenția studenților francofoni

Departamentul Relații Internaționale vă informează că Direcția pentru Europa Centrală și Orientală a Agenției universitare a Francofoniei  a lansat concursul "Parle-moi science !".
Pot participa studenți  francofoni de nivel Licență sau Master  înscriși în universitățile membre ale AUF din aria de competență a Direcției pentru Europa  Centrală și Orientală.
Studenții trebuie să lucreze în echipe de câte trei  și să propună un material video de  cel mult 3 minute în care să explice, pe întelesul publicului larg, în mod simplu, ludic și  atractiv un concept științific studiat.
Prin intermediul acestui concurs, Agenția universitară a Francofoniei dorește să promoveze  cultura și știința în limba franceză și să apropie discipline captivante, precum științele tehnice, matematica, medicina, agronomia, care sunt foarte prezente în viața de zi cu zi.

Formularul de completat și regulile concursului pot fi consultate la adresa
https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-a-candidatures-concours-parle-moi-science-edition-2019/
 
Materialul video și documentele menționate în Regulamentul concursului se trimit  până la data de 31 martie 2019 la adresa .

Accesat de 1436 de ori

Selecție - anunțuri