UMF
Luni, 06 Mai 2019 15:01

Simpozionul internațional de stomatologie Napoca Biodent 2019

Avem deosebita plăcere de a vă anunța desfășurarea celei de-a 9-a ediții a Simpozionului internațional de stomatologie Napoca Biodent 2019 – „Cercetări în medicina dentară clinică” (Research in Clinical dentistry), în perioada 9-10 mai 2019, la Cluj-Napoca.

Simpozionul internaţional Napoca Biodent, organizat de Facultatea de Medicină Dentară a UMF „Iuliu Hațieganu”, a devenit un eveniment științific de tradiție, ce reunește experiența științifică a cercetătorilor din domenii variate, orientate spre studiul proprietăților, al metodelor de investigație și al indicațiilor biomaterialelor în medicina dentară.
Manifestarea promovează, de asemenea, educația în medicina dentară, cercetarea fundamentală și clinică, precum și aplicațiile clinice în domeniul practicii stomatologice, a celor mai noi materiale și tehnologii.
Programul, susținut de invitați din țară și străinătate, de cercetători și clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, va include, și în acest an, conferințe, comunicări orale, prezentări poster.

Va fi o onoare să vă avem ca oaspeți în aceste zile de sărbătoare ale medicinii dentare clujene, având convingerea că prin participarea dumneavoastră, veți aduce o contribuție importantă reușitei științifice a manifestării noastre.

Evenimentul va avea loc în amfiteatrul „Ioan Aleman”, str. Victor Babeș nr. 8, et. I. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul: www.napocabiodent.ro.

Comitetul de Organizare
Napoca Biodent 2019

Accesat de 671 de ori

Selecție - anunțuri