UMF
Miercuri, 22 Mai 2019 08:11

Cluj Innovation Days 2019

Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și Cluj IT Cluster au plăcerea să vă invite la un eveniment dedicat promovării inovației în mediul socio-economic al Clujului și al regiunii, conferința intitulată Cluj Innovation Days. Eveniment aflat la cea de-a şaptea ediţie, conferinţa va aduce în atenţia publicului subiectul transformării digitale, prin activităţi având un focus special pe domeniul sănătaţii şi facilitarea conexiunilor de inovare în acest sector.

 Așteptăm participarea a peste 300 de persoane pe parcursul celor 2 zile, reprezentând sectoare diverse, sectorul public dar și mediul de afaceri și respectiv cel universitar, participanți atât din România cât și din străinatate. Vă invităm pe această cale să fiți parte activă a conferintei „Cluj Innovation Days” care va avea loc in perioada 30-31 mai 2019 cu începere de la ora 09:30, în găzduirea Cladirii Marinescu 23 a UMF Cluj-Napoca.
 

Înregistrarea la eveniment este disponibilă accesând http://clujinnovationdays.com/, iar în vederea participării gratuite vă invităm să utilizaţi codul dedicat UMF_CID2019 înainte de selecţia tipului de bilet.

Vă așteptăm,

Director Dep. CDI
Prof.Dr. Ioana Neagoe

Accesat de 1460 de ori

Selecție - anunțuri