Imprimă această pagină
Luni, 26 August 2019 14:04

Congresul Societății Române de Neurochirurgie

  Dragi colegi,

  Suntem onorați, și în același timp încântați, să găzduim cel de-al 45-lea Congres al Societății Române de Neurochirurgie, împreună cu cel de-al 24-lea Curs de Neurochirurgie Francofonă, în orașul care se mândrește cu oferirea savantului Samuel von Brukenthal și cu titlul de capitală europeană a culturii, titlu primit în anul 2007.
  Sunt sigur că excelența academică a lectorilor invitați precum și calitatea înaltă a lucrărilor vor face ca acest eveniment să fie memorabil, iar la Sibiu veți descoperi pe lângă paginile marcante de istorie, o remarcabilă tradiție a Școlii Române de Neurochirurgie.

  Cu aleasă considerație,
  Conf. Horia Pleș
  Universitatea de Farmacie și Medicină „V.Babeș”, Timișoara
  Președintele Societății Române de Neurochirugie

  Dragi colegi,

  În numele comunității de neurochirurgi din Sibiu, a Facultății de Medicină din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Spitalul Clinic de Urgență, am plăcerea de a vă invita la cea de-a 45-a ediție a Congresului de Societății Române de Neurochirurgie care va avea loc la Hotel Ramada din Sibiu, în perioada 16 – 19 Octombrie 2019.
  Organizarea acestui congres a devenit tradiție pentru Societatea Română de Neurochirurgie. Congresul oferă oportunitatea experților, profesorilor și practicienilor de a se alătura și a discuta în jurul celor mai importante subiecte din neurochirurgie.
  Vă mulțumim tuturor celor care doriți să luați parte și să ne fiți alături la acest Congres de Neurochirgie.

  Vă așteptăm cu drag alături!
  Șef lucr. Vicentiu Saceleanu
  RSN Vice-Președinte RSN
  Președinte Congres

  Pentru informații suplimentare și înregistrare vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: https://rsncongress.medevents.ro/

  Accesat de 544 de ori