Imprimă această pagină
Marți, 10 Septembrie 2019 14:07

Listele provizorii după contestaţii cu studenţii care beneficiază de cazare în căminele universităţii

  Listele provizorii după contestaţii cu studenţii care beneficiază de cazare în căminele universităţii pot fi consultate în documentele ataşate. Regulamentul privind procedura de cazare se regăseşte în Carta Universităţii, TITLUL XI.

   

  Menţionăm că:

  1. Prioritate au avut studenţii integralişti după sesiunile ordinare, apoi cei integralişti după sesiunile de reexaminări 1 şi 2 (Carta Universităţii, TITLUL XI, Art. 8 şi Art. 22).
  2. Fiecare an şi fiecare specializare a avut un număr de locuri atribuit în căminele universităţii, stabilit în funcţie de nr. de precazări înregistrate de către studenţii anului şi specializării respective (Carta Universităţii, TITLUL XI, Art. 10).
  3. În acest an, toate căminele funcţionează în regim mixt.

   

  Pentru alte clarificări, vă rugăm să consultaţi regulamentul de cazare şi funcţionare a căminelor universităţii, pe care îl puteţi găsi accesând Carta Universităţii, TITLUL XI

   

  Deschidem oficial perioada de transferuri şi o menţinem deschisă până în data de 13 septembrie 2019ora 23:59. 

   

  Pentru a solicita transfer vă rugăm să completaţi următorul formular:

   

  Formular pentru transfer – cazări 2019-2020 - https://forms.gle/jxnS2bYVkSW2KwW79

   

  Transferurile se vor realiza conform regulamentului de transfer ataşat.

   

  Cazările vor avea loc în perioada 26 septembrie 2019-30 septembrie 2019.

   

  Studenţii care nu doresc loc în cămin desi au efectuat precazarea (inclusiv anul I), au obligaţia să renunţe la solicitare printr-un e-mail la adresele menţionate, până la data de 13 septembrie 2019, ora 23:59. Astfel , oferiţi şansa colegilor de a beneficia de locul rămas vacant.

   

  Studenţii care beneficiază de loc în cămin şi nu se prezintă la cazare vor pierde dreptul de a mai solicita cazare în căminele UMF ”Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca pe toată perioada studiilor.

  *Această listă este provizorie şi poate suferi modificări

   

   

  Accesat de 12099 de ori