UMF
Miercuri, 11 Martie 2020 13:47

Consiliul de Administrație al UMF Iuliu Hațieganu - noi măsuri de prevenție și siguranță

Consiliul de Administraţie al U.M.F. „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, întrunit în ședința din data de 10.03.2020, a luat următoarele hotărâri:

 

  •  Continuarea online a activităţii didactice, la toate cele trei facultăţi (Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie), ca măsură de prevenție, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire și infectare cu noul coronavirus, până la data de 3 aprilie 2020.
  • Întreruperea activității cu publicul a Bibliotecii Valeriu Bologa și a Librăriei Victor Papilian a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, începând cu data de 12.03.2020, până la reluarea activității didactice, ca măsură de prevenție.
  • Suspendarea activității Restaurantului Studențesc al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, începând cu data de 16.03.2020, până la reluarea activității didactice, ca măsură de prevenție, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire și infectare cu noul coronavirus.
  • Amânarea, până la stabilizarea situației actuale, a cursurilor postuniversitare și a manifestărilor științifice programate a se desfășura în Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.
  • Suspendarea deplasărilor cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic și mobilităților studențești de tip outgoing și incoming, ca măsură de prevenție, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire și infectare cu noul coronavirus.
  • Adoptarea unor măsuri de urgență pentru intensificarea măsurilor profilactice specifice, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire și infectare cu noul coronavirus.
  • Restrângerea activității administrative a UMF, conform reglementărilor Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României. Programul de lucru al administrației va fi postat pe site-ul universității.

Vă mulțumim pentru suport si înțelegere,

Rector

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu

Accesat de 4839 de ori

Selecție - anunțuri