UMF
Marți, 14 Aprilie 2020 09:31

Apel pentru proiecte AUF - COVID-19

Agenţia Universitară a Francofoniei are plăcerea de a anunța lansarea unui apel internațional pentru proiecte, ca parte a planului său special de acțiune COVID-19. Scopul acestui apel este de a sprijini inițiativele studenților, inginerilor studenți și tinerilor cercetători legate de pandemie, care apar într-un spațiu universitar foarte receptiv, ingenios și responsabil, bazat pe rețele de colaborare creative și inovatoare.

Orice inițiativă cu impact tehnologic, economic și / sau social care poate fi evaluată pe termen foarte scurt este eligibilă. Poate fi un dispozitiv de ajutor sau suport, cum ar fi un produs fabricat. Un fond excepțional de 500.000 de euro este dedicat acestui apel. Pot fi finanțate proiecte mai mici de 10.000 de euro până la 50.000 de euro.
Obiectivul este de a spori contribuția universităților membre AUF la dezvoltarea de soluții cu impact tehnologic și / sau social imediat pentru a ajuta sistemele de sănătate și populațiile să facă față dificultăților cauzate de pandemia COVID-19.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este duminică, 3 mai 2020.

Pentru a vizualiza versiunea completă a apelului vă rugăm sa accesaţi link-ul: https://www.auf.org/nouvelles/actualites/appel-a-projets-international-auf-covid-19/

Accesat de 1161 de ori

Selecție - anunțuri