UMF
Marți, 04 August 2020 11:44

UMF ”Iuliu Hațieganu” realizează testări RT-PCR pentru determinarea infecției cu noul coronavirus și la cerere

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” este acreditată de către Ministerul Sănătății să realizeze testări Real Time-PCR pentru stabilirea diagnosticului de sindrom respirator acut sever (COVID-19) determinat de noul coronavirus, prin metoda RT-PCR.

 

Recoltările se realizează în amfiteatrul Gh. Bilașcu, Piaţa Lucian Blaga 1-3 (Casa de Cultură a Studenților, în spatele magazinelor cu flori-intrarea printre magazine), de marți, miercuri, joi până joi, între orele 7:30 și 10:30. Vă puteți programa pentru testare de luni până vineri, între orele 11-13, la nr. de telefon 0374834813. Trebuie să aveți la dumneavoastră cartea de identitate, iar pentru cei care vor călători în afara țării cu un alt act, actul de călătorie. Tariful pentru persoane fizice, instituții publice, societăți comerciale, fundații, asociații, etc. este de 290 lei/pers. Acesta se poate negocia în funcție de numărul de teste solicitate pentru contracte de tip abonament, care implică testări multiple.

 

În situația în care solicitantul a mai avut testări anterioare pentru COVID-19 și le-a fost atribuit un cod DSP, este necesar să se prezinte cu acest cod.

 

Rezultatul testului se eliberează în 24 de ore și se transmite prin e-mail.

 

La cerere, rezultatul se poate oferi și în limba engleză.

 

Accesat de 21089 de ori

Selecție - anunțuri