Imprimă această pagină
Marți, 22 Septembrie 2020 12:29

Festivitatea de absolvire a promoției 2020

  Stimați absolvenți, vă invităm la Festivitatea de absolvire a promoției 2020 a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, eveniment care va avea loc în data de 1 octombrie 2020, la Sala Polivalentă BT Cluj Arena.

  Vom avea bucuria de a sărbători împreună succesul dumneavoastră, într-o zi festivă care marchează încheierea primei etape importante din formarea voastră.

  Anul acesta, ceremonia va avea loc în condiţii de siguranţă epidemiologică și pentru a respecta numărul maxim de participanți admiși la o adunare, absolvenţii vor sărbători finalizarea studiilor astfel:

  - de la ora 11:00 va avea loc festivitatea de absolvire pentru Facultăţile de Farmacie și Medicină Dentară

  - de la ora 14:00 va avea loc festivitatea de absolvire pentru Facultatea de Medicină.

  În cadrul festivităților vor fi premiați șefii de promoție, va avea loc predarea cheii către cei care vor duce mai departe tradiția acestei universități și se va depune jurământul lui Hippocrate.

  Situația epidemiologică actuală ne impune limitarea numărului de participanți, prin urmare vă rugăm să veniți la ceremonie neînsoțiți.

  Îi invităm pe părinții dumneavoastră, pe cadrele didactice și pe toți cei care v-au susținut, să împărtășească cu voi aceste momente emoționante și să urmărească festivitatea în direct, online, pe site-ul universității.

  Fiți mândri că sunteți absolvenții uneia dintre cele mai prestigioase universități din România și din Europa. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună.

  Cu aleasă consideraţie,

  Rector                                                                           

  Prof. dr. Anca Dana Buzoianu                                         

  Accesat de 4810 de ori