UMF
Miercuri, 23 Septembrie 2020 09:19

Consultare publică internă pentru stabilirea indicatorilor de autoevaluare

Stimați colegi, membri ai comunității academice a UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca,

Consiliul de Administrație al Universității vă invită să participați la procesul de consultare internă privind stabilirea indicatorilor cuprinși în Fișa de autoevaluare a cadrelor didactice.

În acest sens, vă supunem atenției propunerea de grilă și indicatori din Fișa de autoevaluare. Procedura pentru autoevaluarea activității cuprinde 4 dimensiuni: (1) activitatea didactică, (2) activitatea științifică, (3) recunoașterea și (4) activitatea în comunitatea academică, fiecare dintre dimensiuni având indicatori aferenți. Vă invităm să consultați propunerea de indicatori de autoevaluare din fișierul atașat anunțului de față.

Menționăm că propunerea de grilă de autoevaluare a activității vizează introducerea unor indicatori care sa măsoare activitatea cadrelor didactice desfășurată în afara normei de bază și care aduce vizibilitate universității. Acești indicatori vor fi utilizați pentru măsurarea unor criterii de performanță care se pot traduce inclusiv în venituri suplimentare.

Pentru a participa la consultare, vă rugăm să transmiteți punctele dumneavoastră de vedere privind propunerea de grilă de autoevaluare la adresa până luni, 28.09.2020.

Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră.

Consiliul de Administrație

Accesat de 2030 de ori

Selecție - anunțuri