UMF
Luni, 02 Noiembrie 2020 11:27

Programul de burse doctorale INPhINIT al Fundației «La Caixa» Candidaturi pentru anul 2021

Programul de burse doctorale INPhINIT al Fundației «La Caixa», dedicat atragerii de tineri cercetători talentați, de orice naționalitate care doresc să urmeze studii doctorale în Spania sau Portugalia, primește candidaturi pentru anul 2021.

Doctorate INPhINIT Incoming: Se oferă 35 de burse doctorale pentru cercetătorii care doresc să-și realizeze teza de doctorat în centrele de cercetare acreditate cu Sigiliul Spaniol de Excelență Severo Ochoa, Maria de Maetzu sau Institutul de Sănătate Carlos III, și în unități portugheze acreditate cu certificate de excelență.

Sunt vizate următoarele domenii: științele vieții, sănătate, științe experimentale, fizică, chimie, matematică. Candidații trebuie să fi locuit sau desfășurat activitatea principală în Spania sau Portugalia mai puțin de 12 luni în ultimii 3 ani.

Doctorate INPhINIT Retaining: Se oferă 30 de burse doctorale pentru cercetătorii care doresc să-și realizeze teza de doctorat, în orice domeniu de cercetare și la orice universitate sau centru de cercetare din Spania sau Portugalia.

Candidații trebuie să fi locuit sau desfășurat activitatea principală în Spania sau Portugalia mai mult de 12 luni în ultimii.

În acest context, grupul de cercetare Protein Folding and Molecular Design din cadrul Institutului de Bioinformatică și Fizica Sistemelor Complexe (BIFI), institut de cercetări multidisciplinare al Universității din Zaragoza, coordonat de Prof. Javier Sancho, oferă posibilitatea de a integra doctoranzi în proiectul Bioinformatics for accurate genetic diagnosis and personalized Medicine.

Pentru cei interesați, mai multe detalii sunt disponibile în fisierul atașat, precum și la adresele:

http://www.bifi.es/

https://fundacionlacaixa.org/en/educacion-becas/becas-la-caixa/doctorado-inphinit/descripcion-del-programa.

Accesat de 734 de ori

Selecție - anunțuri