UMF
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 15:49

Anunţ important privind desfășurarea în condiții de siguranță a concursului național de rezidențiat

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” va lua măsuri extraordinare astfel încât concursul național de rezidențiat să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă sanitară și distanțare pentru toţi cei implicaţi în acest proces, candidați și organizatori.

În actualul context epidemiologic, în vederea respectării tuturor prevederilor legislative în vigoare, pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV2, vor fi luate mai multe măsuri:

-           Pentru siguranța cadrelor didactice și a candidaților, sălile de examen vor fi curăţate şi dezinfectate cu biocide autorizate şi se vor aerisi cu cel puţin 30 de minute înainte. Nu vor fi folosite aparatele de aer condiţionat având în vedere riscul de posibilă diseminare a infecţiei cu SARS-CoV2.

-         Aerisirea sălilor de concurs se va repeta la interval de o oră.

-           S-au creat circuite de deplasare a candidaţilor la accesul şi la ieşirea din sălile de examen, cu păstrarea distanţei, asigurându-se o suprafaţă minimă de 4 mp pentru fiecare candidat.

-           Supraveghetorii vor avea la dispoziţie apă, măşti FFP2 şi dezinfectanţi, iar la intrarea în săli li se va măsura temperatura cu ajutorul unor termometre non-contact.

-           Se asigură distanţarea socială necesară de 2 metri în timpul concursului.

Vă asigurăm că universitatea, printr-un efort colectiv, va acţiona preventiv şi cu responsabilitate în scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire a infecţiei cu noul coronavirus, privind cu maximă seriozitate modalitatea de organizare a concursului național de rezidențiat.

Suntem alături de dumneavoastră și vă dorim multă sănătate!

Conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Accesat de 3902 de ori

Selecție - anunțuri