UMF
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 11:37

Invitație - participare grant Bike for Science

Compania Bristol Myers Squibb prin inițiativa Bike for Science a demarat o competiție de granturi dedicată universităților de medicină și farmacie din țară, menită să ofere finanțare unui proiect de cercetare și inovație științifică.
Pentru accesarea grantului Bike For Science, reprezentanții universităților vor înscrie proiectul de cercetare în competiție până la sfârsitul lunii aprilie 2021, prin trimiterea unui e-mail la adresa .
Ideile vor fi prezentate în maximum 10 pagini și vor explica scopul cercetării, nevoia de finanțare și metodologia de studiu propusă. Suma maximă care poate fi accesată prin grantul Bike for Science va fi stabilită ulterior.
Cei interesați de inițiativa Bike For Science vor înregistra kilometri efectuați cu biciclela în numele științei și pentru medicină, pentru a facilita contorizarea distanței parcurse de către organizatori.
Mai multe detalii despre această acțiune găsiți accesând linkul http://haicubicla.ro/in-luna-noiembrie-pedalam-pentru-stiinta-si-inovatie/

Cu respect,
Echipa DepCDI

Accesat de 592 de ori

Selecție - anunțuri